Sunday, June 18, 2006

5th avenue ma vaere den kjipaste gata i heile NYC. Sammen med Madison Ave. Disse gatene ligge pa Upper East Side, som e stroket for dei rike og rikare. Vi skulle egentlig berre finne en Starbucks, men det ser ikkje ut som om Starbucks he rad til a leie lokaler pa Upper East Side. Vi gikk 30 kvartal, og ingen Starbucks...gross og gru. Og nar man omtrent ikkje he rad til a kikke i vindua pa alle designerbutikkane engong, sa e det jaffal et kjipt strok.

I dag he det vore sa varmt at det he foltes litt som i en bakerovn. Vi gikk pa kino for a kjole oss ned litt. Ellers he vi sjekka ut Central Park, og kjort karusell, du veit sann gammeldags med masse hester som gar opp og ned og skingrande, litt falsk lirekassemusikk.

Vi kom nettopp tilbake fra en liten rusletur nede pa Times Square, det va stilig me alle lysa og dei enorme reklameplakatane. Men litt for mange turista. Ej trur kanskje ej he valgt feil by, ej blir jo faktisk litt aggressiv av a ga i ko.

1 comment:

Anonymous said...

Hei Ellen, takk for supre bobler! Har skrevet dem ut til mormor og tar dem med på flyet nå i dag, retur onsdag. Alt vel her, super Sunnivakonsert i Måløy i går, regn. Stor klem.