Saturday, July 01, 2006

Varme, kraaker, marked og bluesfestival

Vi kom endelig fram til Portland torsdag ettermiddag. Det var ikkje heilt time to fly klokka 10.30, men det var heller ikkje sa langt unna. Berre et par timar. Det takla vi jo fint, sidan vi no er sa vant til a vente... for a vaere heilt aerlig, eg holdt pa a klikke. Men forsteklasse-seter var en god trost. Vi vart varta opp med mat og drikke, pafyll og alt mulig rart som man ikkje far pa okonomiklasse. Og kryss i taket, bagasjen stod og venta pa oss.

Det er varmt i Portland. Sa varmt at eg i dag har opplevd a vaere overoppheta, dosig, sliten og slett ikkje i humor til a ga rundt i byen pa mafa. Vi var nede i byen pa Saturday Market, der mange lokale bedrifter/kunstnarar set opp boder og selg produkta sine. Masse rart a finne der. Men pa tur opp til huset igjen vart det litt vel varmt. Eg sovna nesten pa trikken.
Resten av gjengen har tenkt at vi skal pa Blues-festival litt seinare, og endelig, etter litt sovn, vannmelon og en cola med litt vanlijevodka i, syns eg at det er greit a dra nedover til byen igjen.

I morgon har vi tenkt a dra a finne en plass vi kan bade, sidan det ikkje ser ut til at varmen har tenkt a gi seg med det aller forste. Der sola har tatt mest, er graset heilt brunsvidd. Den eine romkameraten til Theo har funne en krakebaby som hadde skada vingen sin. Den har no fatt et eget lite bur oppi treet uti hagen for a beskytte den mot kattane rundt her, og der sit den og krekar mesteparten av natta. Trur det snart er pa tide a la den fa dra, den har begynt a flakse litt med vingane igjen.

Haper det blir bra i kveld!

2 comments:

Anonymous said...

Jippi, der kom det en boble til. Glad bagasjen deres ventet på dere. Høres kjekt ut med hage, bluesfestival og bading. Her er også varmt i dag. Pappa har tatt fri HELE helgen etter fristen for årsoppgjør 30/6. Han slaraffer på terassen i dag. Hils Theodore og Kristin. Stor klem.

Anonymous said...

Kor kjekt at du avsluttar studiet med ein tur tilbake til USA!!
Gled meg på dine vegne Ellen.
Ha ein god tur!!
Klem frå Bodil